If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес смених демпферната шайба - резултата е по-малко вибрации и мотора не се разтраква при пускане на климатика. Старата шайба е на снимката - разпореното обхваща кръгово цялата гумена част
Новата е някаква испанска, не се сещам за марката, само за сто кинта и уж била надеждна, но ще видим, за смяната 20 лв. Ако новата не излезе читава ща не ща ще слагам Дайко.
понеже и аз съм за нова шайба,искам да питам нещо.щом взимат по 20 кинта за смяна,да разбирам ли,че не е трудно да си го сменя сам.и какви са фатките при подмяната на шайбата с нова.има ли нещо специално което трябва да се знае предварително и в каква последователност става.мн.ще съм благодарен за малко обяснение.колата от подписа
Сваляш ремъка, развиваш болтчетата,сваляш шайбата.После в обратен ред.Само с поставянето на ремъка може да се затрудниш, ако си сам.Яка е пружината.Няма нищо сложно и специфично.
За колегата от Пловдив,можеш да си рециклираш(80 лева) старата шайба и да си имаш една резерва,на мен рециклираната ми издържа 2 години и сега пак ? Това 100 лева си е оферта дано издържи и не се разбива повече.Като координати не знам точен адрес зашото не сам от филибето и не го познавам по улици,иначе се намира до едно даскало работилницата ми леко на барака си отива,рециклират всякакви гумени каучукови тампони и прочае.
За колегата от Пловдив,можеш да си рециклираш(80 лева) старата шайба и да си имаш една резерва,на мен рециклираната ми издържа 2 години и сега пак ? Това 100 лева си е оферта дано издържи и не се разбива повече.Като координати не знам точен адрес зашото не сам от филибето и не го познавам по улици,иначе се намира до едно даскало работилницата ми леко на барака си отива,рециклират всякакви гумени каучукови тампони и прочае.
Даскалото да не би да се казва "Елин Пелин"..........
Я щракни една снимка на рециклираната шайба, някво биене нещо нямали.........ремъка как беше за 2г.........
sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Предполагам визираш у-ще Елин Пелин, ако е това ще питам за рециклиране.
Comment